Bowlen Nunspeet

Zoek je een goed verzorgd uitje voor je bedrijf, familie of als gezin in de omgeving van Nunspeet? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij Buddy’s. Nunspeet is een prachtig dorp gelegen op de Veluwe. Nunspeet ligt tussen het Veluwemeer en de prachtige Veluwse natuur in.

Op iets meer dan 10 minuten rijden vanaf Nunspeet ligt Buddy’s Bowling en Bites.

Buddy’s is een ideale plek voor grote groepen en gezinnen, omdat er tal van activiteiten beschikbaar zijn, waaronder bowlingbanen en pooltafels. De locatie is ook geschikt voor partijen, bedrijfsfeesten (tot 150 personen) en kinderfeestjes.

Het menu van Buddy’s Elburg biedt huisgemaakte gerechten en er is een brede selectie van ongeveer 30 soorten bier beschikbaar. Of je nu op zoek bent naar een informele lunch of een avondje uit, Buddy’s Elburg biedt een leuke en gezellige sfeer voor iedereen.

Als je op zoek bent naar een plek om te ontspannen en plezier te hebben, dan is Buddy’s Elburg zeker een bezoek waard. Onze uitgebreide mogelijkheden en menukeuze zullen ervoor zorgen dat je je niet snel verveelt en dat je een geweldige tijd hebt met vrienden, familie of collega’s.

Voor gezelschappen groter dan 12 volwassenen bieden we graag één van onze arrangementen zoals het groepenarrangement of een arrangement op maat. Hierbij valt te denken aan compleet verzorgde buffetten, walking diners of één van onze andere mogelijkheden.

Daarnaast is er voor de kinderen een grote speelhoek met 2 playstations, een airhockey en vele ander speelgoed.

Reserveren

Bekijk een aantal van onze arrangementen

Buddy’s groepenarrangement € 48.5 p.p.

Buddy’s groepenarrangement

Is uw groep groter dan 12 volwassenen? Dan is dit arrangement bij uitstek aan te raden. Bekijk arrangement
Buddy’s bowling & diner arrangement € 46 p.p.

Buddy’s bowling & diner arrangement

Bowlen inclusief een compleet 3-gangen diner! Heerlijk met familie, vrienden of collega's. Bekijk onze mogelijkheden! Bekijk arrangement
Buddy’s All-in Bowling arrangement € 39.5 p.p.

Buddy’s All-in Bowling arrangement

Bowlen inclusief drankjes bij Buddy´s Bowling&Bites. Compleet verzorgd arrangement voor een ieder op onze hypermoderne bowlingbaan met gave ledverlichting. Bekijk arrangement
Bourgondisch Bowlen! € 21.50 p.p.

Bourgondisch Bowlen!

Heerlijk bourgondisch genieten tijdens het bowlen? Reserveer dit arrangement! Bekijk arrangement
Bekijk alle arrangementen