Lunchkaart

Heerlijk lunchen terwijl jullie je favoriete sportwedstrijd kijken? Of komen jullie even gezellig lunchen voor jullie gaan bowlen? Bij Buddy’s maakt het niet uit waarom u komt lunchen, u bent altijd welkom.

De lunchkaart omvat allerlei gerechten met enkel verse ingrediënten.

 

Bekijk hier de lunchkaart

Dinerkaart

Dineren bij Buddy’s in Elburg is betekend een heerlijke ontspannen avond. Onze menukaart voorzien in allerlei gerechten; proef bijvoorbeeld eens onze beroemde spareribs! Rechtstreeks van onze houtskoolgrill met friet en koude sauzen. Uiteraard begeleid door een heerlijk speciaal bier of een bijpassend glas wijn.

Kinderen

Voor de kinderen hebben we uiteraard een aparte kinderkaart. Zij kunnen kiezen uit allerlei gerechten zoals bijvoorbeeld een bord friet met een snack naar keuze. Zijn ze klaar met eten? Dan vermaken ze zich prima in de kinderspeelhoek!

Bekijk onze dinerkaart

Bierkaart

Bij Buddy’s in Elburg serveren wij een groot scala aan bieren. Een mix van de grote merken tot aan lokale bieren. Regelmatig wisselend en op onze 6 tapkranen maken we graag iedere keer ruimte voor een ander biersoort.

Eerst kijken? Midden in onze zaak staat onze buddy’s bierkast! Hier pak jij je eigen biertje en de barman regelt een glas voor je!

 

 

Bekijk onze bierkaart

Biteskaart

Onze biteskaart staat vol met verassingen. Probeer eens ons luxe bittergarnituur of geniet van de nacho’s met huisgemaakte pulled chicken.

Heerlijk een grote borrelplank met je vrienden of geniet van één van de vele andere mogelijkheden. Onze biteskaart is de gehele dag door te bestellen zolang we zijn geopend!

Bekijk onze borrelkaart.