Sportsbar

Naast bowlen biedt Buddy’s Bowling&Bites meer!

Pool/biljarttafels

Kom gezellig poolen of biljarten op één van onze (pool)biljarttafels. Dit is mogelijk  op ieder moment van de dag met je vrienden of familie.

Wij beschikken over drie pooltafels en één biljarttafel. Er is voldoende speelruimte met een prettige sfeer. Geniet ondertussen van uw favoriete sport op één van onze tv schermen, die in heel Buddy’s te vinden zijn. Dit alles onder genot van een hapje en een drankje.

 

 Darten

´s Avonds kunt u een potje komen darten op één van onze dartborden. Dartpijlen hoeft u niet van huis mee te nemen, maar deze zijn bij ons te leen. Zin in een speciaalbiertje tijdens een portje darts? Wij bieden een ruim assortiment speciaalbieren op de tap of fles.

Informeer bij ons barpersoneel voor benodigdheden, voorwaarden en tarieven voor uw favoriete activiteit in Buddy’s Sportsbar. Wij wensen u veel plezier.

Kidshoek

Wij beschikken over een leuk ingerichte kinderhoek. Een kinderfeestje vieren? Kom gezellig spelen in de Kidshoek, bowlen, ranje drinken en patat met een snack eten! Check onze speciale kids arrangementen.

Lees meer over onze led-bowlingbanen

Speciaalbier

In onze sportsbar hebben we vele soorten speciaalbieren. Deze zijn perfect om eens een avond onderuit te zakken met je vrienden. Gezellig je favoriete sport kijken of een avondje te poolen onder het genot van een speciaalbier.

Bij Buddy’s hebben we 6 tapkranen die regelmatig wisselen met allerlei biersoorten en daarnaast staan er op de bierkaart ook nog eens een groot aantal speciaalbieren.

We vertellen je graag welk biertje onze favoriet is! Maar voordat je een keuze maakt, kun je uiteraard ook eerst een een bucket met budweisers bestellen.

Proost!

Tarieven

Binnen ons bedrijf verhuren we meerdere zaken. Hieronder hebben we een kort overzicht gemaakt van de tarieven.

Bowling

Woensdag & donderdag: € 25,00 per uur, per baan.
Vrijdag & Zaterdag: € 27,50 per uur, per baan.
Zondag (tot 17:00): € 27,50 per uur, per baan.
Zondag (na 17:00 uur): €25,00 per uur, per baan.
Feestdagen: €30,00 per uur, per baan.
Schoolvakanties: Alle dagen €27,50 per uur, per baan.

Eén uur is 55 minuten speeltijd en 5 minuten wisseltijd. 

(Pool)biljart

Het huren van een (pool)biljarttafel is op basis van beschikbaarheid. De tafels worden minimaal één halfuur gehuurd. Elk kwartier na het eerste halfuur is € 2,50. Het eerste halfuur is €5,-.

Darten

Dartpijlen zijn bij ons te lenen, mits er een consumptie wordt genuttigd. Wanneer een dartpijl niet in dezelfde staat wordt teruggebracht als dat deze is uitgeleend, worden de dartpijlen aan u doorberekend.

Reserveren

Weten welke bieren er o.a. zijn?

Bekijk onze bierkaart