Catering in Elburg

Buddy’s Catering

Op zoek naar een catering in Elburg of omgeving? Wij serveren het eten van Buddy’s Bowling & Bites met veel plezier bij onze gasten thuis. Indien gewenst kunnen wij u compleet ontzorgen voor uw feest thuis. Een barbecue, buffet of walking dinner? Wij denken graag met u mee!

Al onze arrangementen wordt op maat gemaakt voor u. Voor een catering hanteren we echter wel een minimum van circa 30 volwassenen. Uiteraard is het ook mogelijk om gezellig in ons restaurant te dineren met grote gezelschappen.

Lekker eten, precies zoals jij het wenst: Onze koks bereiden met passie heerlijke gerechten voor elke gelegenheid. Of je nu een uitgebreide barbecue, een heerlijk buffet of een informeel walking dinner wilt, bij Buddy’s in Elburg maken we het speciaal voor jou.

Walking dinners: Laat je gasten genieten van een smaakvolle reis met onze walking dinners. Proef diverse gerechtjes, prachtig gepresenteerd en met de perfecte balans van smaken. Het is de ultieme manier om samen te genieten van heerlijk eten en elkaars gezelschap.

Buffetten voor elk feest: Of je nu een groot feest organiseert of een intieme bijeenkomst hebt, onze buffetten bieden een scala aan smaken en keuzes. Van hartige hoofdgerechten tot verrukkelijke desserts – er is voor elk wat wils.

Compleet ontzorgd: Bij Buddy’s nemen we de stress van het organiseren uit handen. Laat ons weten wat je wenst, en wij regelen de rest. Drankjes, hapjes, een prachtige tent? Wij zorgen voor alles, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van uw feest.

Wil je meer weten? Bel eens naar 0525 – 74 58 06 of vul ons contact formulier in.