Werken bij Buddy’s

Wij zoeken jou!

Bij Buddy’s Bowling & Bites in Elburg zijn wij ter uitbreiding van ons team op zoek naar een leidinggevende in de bediening, keukenhulpen en medewerkers voor in de bediening! Het gaat hierbij om functies op oproep basis en functies op basis van een vast aantal uren. Wij bespreken welk aantal uren het best bij je past. ook ideaal dus als bijbaan of als extra verdienste. Op zoek naar een fulltime baan? Dan ben je ook meer dan welkom.

Wij zoeken:

– Medewerkers voor in de bediening (fulltime, parttime en scholieren);
– Leidinggevende voor in de bediening (fulltime of parttime);
– Leerling koks en leerlingen voor in de bediening.

Wat je van ons kan verwachten:

 • Werken in een gezellig team, zodat je met plezier naar je werk komt!
 • Gratis eten en drinken onder werk tijd
 • Gezellige personeelsfeesten
 • Na afloop van je dienst met je collega’s gezellig even bowlen of poolen.
 • Een oproepovereenkomst waarbij je zelf bepaald wanneer je wil werken of een contract voor een vast aantal uren per week, als je op de zaterdag beschikbaar bent, heeft dat echt onze voorkeur.
 • Een salaris boven CAO. Klik hier voor een indicatie voor je uurloon.

We zijn voor onze vacatures gewoon op zoek naar gezellige mensen voor in ons leuke team. Twijfel je? Kom eens een dagje proefdraaien. Of twee. Dan weten wij zeker, dat je daarna graag terug komt! Je proefdag of dagen krijg je uiteraard gewoon betaald.

Waar je even rekening mee moet houden:

 • Voor in de bediening en in de keuken moet je minimaal 16 jaar zijn.

Solliciteren? WhatsApp naar 06 – 82 83 39 61 alleen even je naam, telefoonnummer en dat je bij ons wil werken. Of via de pagina contact of stuur ons een DM op insta of fb. @buddyselburg

Bellen mag natuurlijk ook via 0525 – 74 58 06. Misschien nog leuker: kom even langs! Dan maken wij kennis met jou en jij met ons. Er staat altijd een drankje voor je klaar.

 

 • Bowling
 • Biljart
 • Sportsbar
 • Eten & drinken

Bowling

Kom bowlen bij Buddy´s Elburg en beleef een compleet verzorgde middag of avond met vrienden, familie of collega´s. Beleef en ervaar onze vier hypermoderne bowlingbanen met gave ledverlichting.

U kunt genieten van sfeervolle muziek tijdens het bowlen. Geef ondertussen uw bestelling door aan de bediening en blijf ongestoord fanatiek verder bowlen met uw gezelschap.

Reserveer meteen uw bowlingbaan, zodat u verzekerd bent van een plekje!

Biljart

Kom gezellig poolen of biljarten op één van onze (pool)biljarttafels. Dit is mogelijk  op ieder moment van de dag met je vrienden of familie.

Wij beschikken over drie pooltafels en één biljarttafel. Er is voldoende speelruimte met een prettige sfeer. Geniet ondertussen van uw favoriete sport op één van onze tv schermen, die in heel Buddy’s te vinden zijn. Dit alles onder genot van een hapje en een drankje.

Sportsbar

´s Avonds kunt u een potje komen darten op één van onze dartborden. Dartpijlen hoeft u niet van huis mee te nemen, maar deze zijn bij ons te leen. Zin in een speciaalbiertje tijdens een portje darts? Wij bieden een ruim assortiment speciaalbieren op de tap of fles.

Of kom gezellig poolen of biljarten op één van onze (pool)biljarttafels. Dit is mogelijk  op ieder moment van de dag met je vrienden of familie.

Informeer bij ons barpersoneel voor benodigdheden, voorwaarden en tarieven voor uw favoriete activiteit in Buddy’s Sportsbar. Wij wensen u veel plezier.

Eten & drinken

Restaurant

Zin in lunch of diner?

Bij Buddy´s kunt u voor een leuke prijs kwalitatief lekker komen eten. Onze plates worden op houten planken geserveerd met een huisgemaakte salade en friet.

Buddy´s Bar

Kom een drankje nuttigen in Buddy’s Bar. Van verschillende koffies tot aan vers geperste jus d´orange, verschillende frisdranken en mooie huiswijnen.

Zin een een speciaalbier van de tap? Een overheerlijke cocktail? Wij hebben het allemaal.

Borrel&Bites (borrelkaart)

Wij hebben altijd iets lekkers in huis voor bij de koffie. Ook bieden wij verschillende hapjes bij uw drankje.  Kunt u de verleiding weerstaan?

Buddy´s snackcorner (stay or go)

Een heerlijke snack nuttigen in onze snackcorner terwijl u geniet van sport op één van onze tv-schermen? Ook in onze snackcorner bedienen wij aan tafel. U heeft ruime keuze uit ons veelzijdige snackmenu.

Reserveren hier een tafel.