Werken bij Buddy’s

Zelfstandig werkend kok

Bij Buddy’s Bowling & Bites in Elburg zijn wij ter uitbreiding op zoek naar een Zelfstandig Werkend kok. Ben jij op zoek naar een gave functie in een nieuw bedrijf? Wacht dan niet met solliciteren!

Wie we zoeken:

We zijn op zoek naar een zelfstandig werkend kok die gemotiveerd is om dagelijks aan de slag te gaan met zijn team. Buddy’s is een veelzijdig bedrijf met vele mogelijkheden. Naast ons restaurant hebben we ook een bowlingbaan en is ons bedrijf ingericht als gave sportsbar. Door de lockdown zijn we momenteel bezig met het bezorgen en afhalen van onze gerechten.

Bij Buddy’s werk je met enkel verse ingrediënten en bepaal je samen met onze Chef-kok welke gerechten er op de menukaart komen te staan. Sommige gerechten komen rechtstreeks uit onze houtskoolgrill voor een heerlijke touch aan onze gerechten. Het liefst zien we je zelfstandig werken in de Buddy’s keuken met al je collega’s. Daarom vind jij het ook niet vervelend om de leiding te moeten nemen.

Ben jij:

 • Op zoek naar een veelzijdige baan?
 • In een gezellig team
 • Gemotiveerd
 • Vol enthousiasme over je vak?

Wij bieden:

 • Een unieke werkplek
 • 38-urige werkweek
 • Prachtige producten om de mooiste gerechten van te maken
 • Een gezellig en leuk team om mee te werken.
 • Mensen met ambitie de kans om hoger op te komen

Vragen? Vraag naar Bert Engeltjes of Fokko Dijkstra via 0525 – 74 58 06

Solliciteren?

Stuur je motivatiebrief en CV via onderstaande link. Wij komen dan zo spoedig mogelijk er op terug!

Klik hier om je sollicitatie te versturen.

 

 • Bowling
 • Biljart
 • Sportsbar
 • Eten & drinken

Bowling

Kom bowlen bij Buddy´s Elburg en beleef een compleet verzorgde middag of avond met vrienden, familie of collega´s. Beleef en ervaar onze vier hypermoderne bowlingbanen met gave ledverlichting.

U kunt genieten van sfeervolle muziek tijdens het bowlen. Geef ondertussen uw bestelling door aan de bediening en blijf ongestoord fanatiek verder bowlen met uw gezelschap.

Reserveer meteen uw bowlingbaan, zodat u verzekerd bent van een plekje!

Biljart

Kom gezellig poolen of biljarten op één van onze (pool)biljarttafels. Dit is mogelijk  op ieder moment van de dag met je vrienden of familie.

Wij beschikken over drie pooltafels en één biljarttafel. Er is voldoende speelruimte met een prettige sfeer. Geniet ondertussen van uw favoriete sport op één van onze tv schermen, die in heel Buddy’s te vinden zijn. Dit alles onder genot van een hapje en een drankje.

Sportsbar

´s Avonds kunt u een potje komen darten op één van onze dartborden. Dartpijlen hoeft u niet van huis mee te nemen, maar deze zijn bij ons te leen. Zin in een speciaalbiertje tijdens een portje darts? Wij bieden een ruim assortiment speciaalbieren op de tap of fles.

Of kom gezellig poolen of biljarten op één van onze (pool)biljarttafels. Dit is mogelijk  op ieder moment van de dag met je vrienden of familie.

Informeer bij ons barpersoneel voor benodigdheden, voorwaarden en tarieven voor uw favoriete activiteit in Buddy’s Sportsbar. Wij wensen u veel plezier.

Eten & drinken

Restaurant

Zin in lunch of diner?

Bij Buddy´s kunt u voor een leuke prijs kwalitatief lekker komen eten. Onze plates worden op houten planken geserveerd met een huisgemaakte salade en friet.

Buddy´s Bar

Kom een drankje nuttigen in Buddy’s Bar. Van verschillende koffies tot aan vers geperste jus d´orange, verschillende frisdranken en mooie huiswijnen.

Zin een een speciaalbier van de tap? Een overheerlijke cocktail? Wij hebben het allemaal.

Borrel&Bites (borrelkaart)

Wij hebben altijd iets lekkers in huis voor bij de koffie. Ook bieden wij verschillende hapjes bij uw drankje.  Kunt u de verleiding weerstaan?

Buddy´s snackcorner (stay or go)

Een heerlijke snack nuttigen in onze snackcorner terwijl u geniet van sport op één van onze tv-schermen? Ook in onze snackcorner bedienen wij aan tafel. U heeft ruime keuze uit ons veelzijdige snackmenu.

Reserveren hier een tafel.

Wij zijn geopend voor het afhalen en bezorgen van gerechten.

Onze hele zaak is gesloten. Wel zijn we geopend voor het afhalen en bezorgen warme gerechten.