Werken bij Buddy’s

Wij zoeken jou!

Bij Buddy’s Bowling & Bites in Elburg zijn wij ter uitbreiding van ons team op zoek naar een medewerkers voor in de keuken. Ben je kok of heb je een koksdiploma? Dan ben je meer dan welkom! We zoeken echter ook mensen zónder diploma. Mensen die het leuk lijkt om ons te helpen in de keuken. Dat kan al vanaf 16 jaar.

We hadden er voor kunnen kiezen om een heel lijstje op te schrijven wat wij van jou verwachten, maar we nodigen je liever gewoon uit voor een kop koffie, thee of iets anders waar je zin in hebt. Dan kijken we graag of wij er samen uit kunnen komen.

Laat je ons weten als je interesse hebt? Mail even naar info@buddysbowlingenbites.nl of stuur ons een WhatsApp naar 06 – 82 83 39 61.

Toch weten wat je van ons kan verwachten? We hebben al een klein beetje hieronder opgeschreven, maar we vertellen je graag meer!

Wat je van ons kan verwachten:

  • Werken in een gezellig team, zodat je met plezier naar je werk komt!
  • Gratis eten en drinken onder werktijd.
  • Gezellige personeelsfeesten.
  • Na afloop van je dienst met je collega’s gezellig even bowlen of poolen. Tenzij je niet tegen je verlies kan.
  • Salaris naar ervaring en leeftijd.

Twijfel je? Kom eens een dagje proefdraaien. Of twee. Dan weten wij zeker, dat je daarna graag terug komt! Je proefdag of dagen krijg je uiteraard gewoon betaald.

 

Solliciteren? WhatsApp naar 0525 – 74 58 06 alleen even je naam, telefoonnummer en dat je bij ons wil werken. Of via de pagina contact of stuur ons een DM op insta of fb. @buddyselburg

Bellen mag natuurlijk ook via 0525 – 74 58 06. Misschien nog leuker: kom even langs tijdens onze openingstijden! Dan maken wij kennis met jou en jij met ons. Er staat altijd een drankje voor je klaar.

 

  • Bowling
  • Biljart
  • Sportsbar
  • Eten & drinken

Bowling

Kom bowlen bij Buddy´s Elburg en beleef een compleet verzorgde middag of avond met vrienden, familie of collega´s. Beleef en ervaar onze vier hypermoderne bowlingbanen met gave ledverlichting.

U kunt genieten van sfeervolle muziek tijdens het bowlen. Geef ondertussen uw bestelling door aan de bediening en blijf ongestoord fanatiek verder bowlen met uw gezelschap.

Reserveer meteen uw bowlingbaan, zodat u verzekerd bent van een plekje!

Biljart

Kom gezellig poolen of biljarten op één van onze (pool)biljarttafels. Dit is mogelijk  op ieder moment van de dag met je vrienden of familie.

Wij beschikken over drie pooltafels en één biljarttafel. Er is voldoende speelruimte met een prettige sfeer. Geniet ondertussen van uw favoriete sport op één van onze tv schermen, die in heel Buddy’s te vinden zijn. Dit alles onder genot van een hapje en een drankje.

Sportsbar

´s Avonds kunt u een potje komen darten op één van onze dartborden. Dartpijlen hoeft u niet van huis mee te nemen, maar deze zijn bij ons te leen. Zin in een speciaalbiertje tijdens een portje darts? Wij bieden een ruim assortiment speciaalbieren op de tap of fles.

Of kom gezellig poolen of biljarten op één van onze (pool)biljarttafels. Dit is mogelijk  op ieder moment van de dag met je vrienden of familie.

Informeer bij ons barpersoneel voor benodigdheden, voorwaarden en tarieven voor uw favoriete activiteit in Buddy’s Sportsbar. Wij wensen u veel plezier.

Eten & drinken

Restaurant

Zin in lunch of diner?

Bij Buddy´s kunt u voor een leuke prijs kwalitatief lekker komen eten. Onze plates worden op houten planken geserveerd met een huisgemaakte salade en friet.

Buddy´s Bar

Kom een drankje nuttigen in Buddy’s Bar. Van verschillende koffies tot aan vers geperste jus d´orange, verschillende frisdranken en mooie huiswijnen.

Zin een een speciaalbier van de tap? Een overheerlijke cocktail? Wij hebben het allemaal.

Borrel&Bites (borrelkaart)

Wij hebben altijd iets lekkers in huis voor bij de koffie. Ook bieden wij verschillende hapjes bij uw drankje.  Kunt u de verleiding weerstaan?

Buddy´s snackcorner (stay or go)

Een heerlijke snack nuttigen in onze snackcorner terwijl u geniet van sport op één van onze tv-schermen? Ook in onze snackcorner bedienen wij aan tafel. U heeft ruime keuze uit ons veelzijdige snackmenu.

Reserveren hier een tafel.