Eten en drinken

Restaurant

Zin in lunch of diner?

Bij Buddy´s kunt u voor een leuke prijs kwalitatief lekker bij ons komen eten. Wij zijn ook geopend voor niet-campinggasten! In onze gezellige sportsbar waar onze TV-schermen aan staan en de muziek gezellig te horen is, bent u van harte welkom om heerlijk bij ons te eten.

Onze plates worden geserveerd met een huisgemaakte salade en friet. Check hier onze menukaarten.

 

Buddy´s Bar

Kom een drankje nuttigen in Buddy’s Bar. Van verschillende koffies tot aan vers geperste jus d´orange, verschillende frisdranken en mooie huiswijnen.

Zin een een speciaal bier van de tap? Een overheerlijke cocktail? Wij hebben het allemaal.

 

Borrel & Bites

Wij hebben altijd iets lekkers in huis voor bij de koffie. Ook bieden wij verschillende hapjes bij uw drankje. Bekijk hier onze uitgebreide borrelkaart. Kunt u de verleiding weerstaan?

 

Buddy´s snackcorner

Aan de achterzijde van ons bedrijf, is de snackcorner. Hier kunt u diverse gerechten afhalen. Bekijk hier ons afhaalmenu.

Snackcorner

Dinerkaart

Bij Buddy’s hebben we een gevarieerde menukaart met allerlei gerechten. Sommige gerechten komen rechtstreeks van onze houtskoolgrill. Bijvoorbeeld onze spareribs; volgens uniek recept worden deze door onze keukenbrigade gegaard. Na het garen gaan de spareribs op de houtskoolgrill voor een unieke smaakbeleving.

 

Kinderen

Voor de kinderen hebben wij een aparte kinderkaart. Uiteraard ontbreekt het dessert ook niet! Als de kinderen zijn uitgegeten kunnen ze zich onbeperkt vermaken op één van onze spelcomputers, tekentafels of bouwen met blokken.

 

Allergieën of dieetwensen

Mensen met allergieën of dieetwensen zijn ook van harte welkom. Wel zouden we het op prijs stellen om dit even vooraf te laten weten. De gerechten komen dan vaak het beste tot hun recht, aangezien de keuken in de voorbereiding extra aandacht schenkt aan uw gerecht.

Reserveren voor het restaurant

Lunchen

Naast onze bites en dinerkaart, hebben we uiteraard ook de mogelijkheid om te lunchen. De lunchkaart heeft allerlei lekker gerechten welke door onze keuken vers worden bereidt!

Zo kunt u tijdens uw favoriete sportwedstrijd genieten van allerlei heerlijke gerechten. Uiteraard met een bijpassend biertje of een heerlijke vers geperste jus d’ orange.

Liever borrelen?

Onze borrelkaart staat vol met vele kleine bites. De borrelkaart is tot laat in de avond te bestellen. Zo kunt u heerlijk genieten van uw drankje in combinatie met één van onze bites!

Lunchkaart
  • Bowling
  • Biljart
  • Sportsbar
  • Eten & drinken

Bowling

Kom bowlen bij Buddy´s Elburg en beleef een compleet verzorgde middag of avond met vrienden, familie of collega´s. Beleef en ervaar onze vier hypermoderne bowlingbanen met gave ledverlichting.

U kunt genieten van sfeervolle muziek tijdens het bowlen. Geef ondertussen uw bestelling door aan de bediening en blijf ongestoord fanatiek verder bowlen met uw gezelschap.

Reserveer meteen uw bowlingbaan, zodat u verzekerd bent van een plekje!

Biljart

Kom gezellig poolen of biljarten op één van onze (pool)biljarttafels. Dit is mogelijk  op ieder moment van de dag met je vrienden of familie.

Wij beschikken over drie pooltafels en één biljarttafel. Er is voldoende speelruimte met een prettige sfeer. Geniet ondertussen van uw favoriete sport op één van onze tv schermen, die in heel Buddy’s te vinden zijn. Dit alles onder genot van een hapje en een drankje.

Sportsbar

´s Avonds kunt u een potje komen darten op één van onze dartborden. Dartpijlen hoeft u niet van huis mee te nemen, maar deze zijn bij ons te leen. Zin in een speciaalbiertje tijdens een portje darts? Wij bieden een ruim assortiment speciaalbieren op de tap of fles.

Of kom gezellig poolen of biljarten op één van onze (pool)biljarttafels. Dit is mogelijk  op ieder moment van de dag met je vrienden of familie.

Informeer bij ons barpersoneel voor benodigdheden, voorwaarden en tarieven voor uw favoriete activiteit in Buddy’s Sportsbar. Wij wensen u veel plezier.

Eten & drinken

Restaurant

Zin in lunch of diner?

Bij Buddy´s kunt u voor een leuke prijs kwalitatief lekker komen eten. Onze plates worden op houten planken geserveerd met een huisgemaakte salade en friet.

Buddy´s Bar

Kom een drankje nuttigen in Buddy’s Bar. Van verschillende koffies tot aan vers geperste jus d´orange, verschillende frisdranken en mooie huiswijnen.

Zin een een speciaalbier van de tap? Een overheerlijke cocktail? Wij hebben het allemaal.

Borrel&Bites (borrelkaart)

Wij hebben altijd iets lekkers in huis voor bij de koffie. Ook bieden wij verschillende hapjes bij uw drankje.  Kunt u de verleiding weerstaan?

Buddy´s snackcorner (stay or go)

Een heerlijke snack nuttigen in onze snackcorner terwijl u geniet van sport op één van onze tv-schermen? Ook in onze snackcorner bedienen wij aan tafel. U heeft ruime keuze uit ons veelzijdige snackmenu.

Reserveren hier een tafel.