Partijen

Partijen

Heeft u iets te vieren en zou u daar bij willen bowlen? Bij Buddy’s hebben we onbegrensde mogelijkheden voor grote groepen!

Meerdere activiteiten

Wij hebben 4 moderne bowlingbanen welke allemaal tegelijk te huren zijn. Afhankelijk van de groepsgrootte wordt er met u een planning gemaakt omtrent de bowlingbanen. Daarnaast is een bowlingarrangement natuurlijk erg goed te combineren met een activiteit voorafgaand. Wacht dacht u bijvoorbeeld van het varen op een Elburgse botter of bezoek één van onze vele musea. Kortom; er zijn een scala aan mogelijkheden! Uiteraard met Buddy’s als overweldigende eindstop.

Arrangementen

Iedere groep is anders. De één wil tijdens de familiedag barbecueën en de andere wil met al z’n collega’s een informele walking dinner. Bij Buddy’s hebben we om die reden dus geen ‘standaard folder’ arrangementen. Elk arrangement is uniek. Daarom zult u merken dat elke partij anders is en afgestemd op de wensen van onze gasten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik op onderstaande button!

Neem contact met ons op
  • Botter varen
  • Musea
  • Winkelen

Botter varen

Het eeuwenoude Elburg is uniek gelegen aan het Veluwemeer. Het Veluwemeer was vroeger de welkbekende ‘Zuiderzee’. Inmiddels ligt de provincie Flevoland in de Zuiderzee. Door deze Zuiderzee is Elburg van oudsher een echte vissersstad. Vroeger trok men er op uit met een botter om vis uit de Zuidezee te vissen. Dit werd dan weer verkocht via visafslag aan de haven in Elburg.

De Botterstichting in Elburg geeft u een unieke beleving door eens mee te varen met een oude botter! Een tochtje op een botter is ideaal te combineren met ons restaurant of te combineren met een middagje of avondje bowlen.

Musea

Door het rijke verleden van Elburg, hebben we in onze prachtige stad vele musea. Een bezoek aan één van deze musea is vaak een hele beleving. Doordat Elburg een eeuwenoude stad is, hebben de musea bergen aan informatie over het vroegere Elburg. Een bezoek aan een museum in Elburg is dus nooit saai. Zo’n bezoek is bij uitstek te combineren met een diner bij Buddy’s of als aanvulling op uw partij! Zo kan een bowling prima gecombineerd worden met een museum bezoek.

 

Winkelen

De oude binnenstad van Elburg leent zich er prima voor om eens te gaan shoppen. Naast alle prachtige steegjes heeft Elburg een breed aanbod van winkels. de historische sfeer van Elburg proeft men vaak terug in deze winkels. Een bezoek aan Elburg is bij uitstek te combineren met een bezoek aan Buddy’s. Bij ons parkeert u gratis voor de deur en loopt u via het havenkanaal richting Elburg. Meer informatie is te vinden via winkelvesting.nl

Meer informatie?

Klik hier!

Bekijk onze extra maatregelen i.v.m. de nieuwe COVID maatregelen

Onze bowlingbanen zijn open en wij zijn geopend voor bezorgen en afhalen!