Partijen

Partijen

Heeft u iets te vieren en zou u daar bij willen bowlen? Bij Buddy’s hebben we onbegrensde mogelijkheden voor grote groepen! Bij Buddy’s is het mogelijk om met groepen tot maximaal 150 personen te komen.

Bij Buddy’s viert u gezellig een informele partij. Ideaal voor uw verjaardag, personeelsfeest of wellicht heeft u iets anders leuks te vieren!

Meerdere activiteiten

Wij hebben 4 moderne bowlingbanen welke allemaal tegelijk te huren zijn. Afhankelijk van de groepsgrootte wordt er met u een planning gemaakt omtrent de bowlingbanen. Daarnaast is een bowlingarrangement natuurlijk erg goed te combineren met een activiteit voorafgaand. Wacht dacht u bijvoorbeeld van het varen op een Elburgse botter of bezoek één van onze vele musea. Kortom; er zijn een scala aan mogelijkheden! Uiteraard met Buddy’s als overweldigende eindstop.

Arrangementen

Iedere groep is anders. De één wil tijdens de familiedag barbecueën en de andere wil met al z’n collega’s een informele walking dinner. Bij Buddy’s hebben we om die reden dus geen ‘standaard folder’ arrangementen. Elk arrangement is uniek. Daarom zult u merken dat elke partij anders is en afgestemd op de wensen van onze gasten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik op onderstaande button!

Bekijk onze arrangementen

Mogelijkheden

Bij Buddy’s bieden we diverse mogelijkheden voor grotere groepen. Gezellig dineren? dat kan! Vooraf serveren wij diverse kleine gerechtjes of een grote plank met allerlei producten. Lekker informeel en bij uitstek geschikt om met elkaar te delen. In overleg met u bepalen we welke gerechten er worden geserveerd. Daarbij houden we graag rekening met eventuele dieetwensen of allergieën.

Aansluitend serveren wij een heerlijk hoofdgerecht in buffetvorm of op grote planken met allerlei gerechten. Een buffet is pas mogelijk vanaf 25 volwassenen. Tot 20 personen kunt u er ook voor kiezen om uw gasten een hoofdgerecht te laten kiezen van onze menukaart.

Een dessert er bij? Dat maakt het feest uiteraard compleet! Wat dacht u van een gave ijsmacaron of een proeverij van diverse desserts.

Via onderstaande button kunt u uw contactgegevens invullen. Laat ons weten dat u graag vrijblijvend eens meer informatie wenst en wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Laat uw gegevens achter!
  • Botter varen
  • Musea
  • Winkelen

Botter varen

Het eeuwenoude Elburg is uniek gelegen aan het Veluwemeer. Het Veluwemeer was vroeger de welkbekende ‘Zuiderzee’. Inmiddels ligt de provincie Flevoland in de Zuiderzee. Door deze Zuiderzee is Elburg van oudsher een echte vissersstad. Vroeger trok men er op uit met een botter om vis uit de Zuidezee te vissen. Dit werd dan weer verkocht via de visafslag aan de haven in Elburg.

De Botterstichting in Elburg geeft u een unieke beleving door eens mee te varen met een oude botter! Een tochtje op een botter is ideaal te combineren met ons restaurant of te combineren met een middagje of avondje bowlen.

Kijk op www.bezoek-elburg.nl  voor meer informatie!

Musea

Door het rijke verleden van Elburg, hebben we in onze prachtige stad vele musea. Een bezoek aan één van deze musea is vaak een hele beleving. Doordat Elburg een eeuwenoude stad is, hebben de musea bergen aan informatie over het vroegere Elburg. Een bezoek aan een museum in Elburg is dus nooit saai. Zo’n bezoek is bij uitstek te combineren met een diner bij Buddy’s of als aanvulling op uw partij! Zo kan een bowling prima gecombineerd worden met een museum bezoek.

Kijk op www.bezoek-elburg.nl  voor meer informatie!

Winkelen

De oude binnenstad van Elburg leent zich er prima voor om eens te gaan shoppen. Naast alle prachtige steegjes heeft Elburg een breed aanbod van winkels. de historische sfeer van Elburg proeft men vaak terug in deze winkels. Een bezoek aan Elburg is bij uitstek te combineren met een bezoek aan Buddy’s. Bij ons parkeert u gratis voor de deur en loopt u via het havenkanaal richting Elburg. Meer informatie is te vinden via winkelvesting.nl

Meer informatie?

Klik hier!