Bowlen in Kampen

Bowlen in Buddy’s

Op zoek naar een avondje uit, lekker eten of om te bowlen in de buurt van Hanzestad Kampen? Buddy’s Elburg is een sportsbar met bowlingbanen dat zich bevindt vlakbij Kampen. Binnen 15 minuten parkeert u gratis voor de deur vanuit Kampen.

Buddy’s is een ideale plek voor grote groepen en gezinnen, omdat er tal van activiteiten beschikbaar zijn, waaronder bowlingbanen en pooltafels. De locatie is ook geschikt voor partijen, bedrijfsfeesten (tot 150 personen) en kinderfeestjes.

Het menu van Buddy’s Elburg biedt huisgemaakte gerechten en er is een brede selectie van ongeveer 30 soorten bier beschikbaar. Of je nu op zoek bent naar een informele lunch of een avondje uit, Buddy’s Elburg biedt een leuke en gezellige sfeer voor iedereen.

Als je op zoek bent naar een plek om te ontspannen en plezier te hebben, dan is Buddy’s Elburg zeker een bezoek waard. Onze uitgebreide mogelijkheden en menukeuze zullen ervoor zorgen dat je je niet snel verveelt en dat je een geweldige tijd hebt met vrienden, familie of collega’s.

Voor gezelschappen groter dan 12 volwassenen bieden we graag één van onze arrangementen zoals het groepenarrangement of een arrangement op maat.

Daarnaast is er voor de kinderen een grote speelhoek met 2 playstations, een airhockey en vele andere dingen.

 

Reserveren