Arrangement reserveren

Buddy’s buffet

Op zoek naar een arrangement voor groepen vanaf 30 personen? Wij hebben diverse mogelijkheden voor grote gezelschappen.

Wij kunnen u verzorgen met een buffet, heerlijke diner of wellicht een compleet themafeest. Meer weten? Lees de tekst hieronder verder!

Dit arrangement is niet te boeken tijdens kerst.

Wilt u meer informatie? Dan kunt u bellen naar 0525 -74 58 06 of mail ons door hier te klikken.

Vier uw feest bij Buddy’s

Heeft u iets te vieren en bent u met een groot gezelschap? Bij Buddy’s hebben wij diverse mogelijkheden voor groepen vanaf 30 personen.

In ons sfeervolle restaurant kunnen wij groepen verzorgen tot circa 150 personen. Ideaal om te combineren met bijvoorbeeld onze bowlingbanen en onze pooltafels.

Wat dacht u er van om ontvangen te worden met een heerlijke amuse vanaf de barbecue? Aansluitend serveren wij diverse kleine gerechtjes tijdens het bowlen zoals een ribfinger vanaf onze houtskoolgrill of een vers gesneden rundercarpaccio.

Aansluitend wordt er een heerlijk buffet geserveerd met o.a. malse runderentrecôte, snijden wij graag voor u een deel van onze heerlijke malse varkensrack af en mag de dagverse vis natuurlijk niet ontbreken. Of liever een themafeest en afsluiten met een gezellige en feestelijke muziekbingo? Ook dat kan!

Bij Buddy’s verzorgen wij u graag aan de hand van uw wensen. Om die reden hebben wij dan ook geen standaard buffet of arrangementen. Wij maken deze graag voor u op basis van uw wensen en ideeën.

Meer weten? Neem dan contact met ons op via de mail of via 0525 – 74 58 06. Wij staan u graag te woord en uiteraard bent u altijd vrijblijvend van harte welkom bij Buddy’s.

Arrangementen met buffetten zijn enkel te reserveren vanaf 30 volwassenen. 

Neem contact met ons op!